Blog bijgewerkt tot 1 juli

Op 2 juli zijn 16 nieuwe blogberichten met foto’s gepubliceerd over mijn belevenissen in Schepping in de periode 5 mei-1 juli 2020. Ik hoop dat jullie ze met plezier zullen bekijken. Laat eens je mening horen!

Een gedachte over “Blog bijgewerkt tot 1 juli

  1. Hallo Eef, leuk om te lezen dat je er een hobby bij hebt, namelijk het inventariseren van wespvlinders met behulp van feromonen. Want zelf ben ik daar ook pas geleden mee begonnen, “aangestoken door enthousiaste mensen van de regionale nachtvlinder werkgroep hier in het Overijssels Vechtdal. Ook de Hoornaarvlinder en Gekraagde wesp vlinder zijn hier en daar al opgespoord. Fantastische beestjes. Succes met alles, en blijf gezond. Mvg Geert de Lange

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s