Blogberichten januari 2021

Op de blogpagina zijn zes nieuwe berichten geplaatst over mijn belevenissen in Schepping de afgelopen maand. Van winterfee tot zweepthujamos.
Het bossenfeuilleton is ook nodig toe aan actualisering. Dat is een volgende taak.

Veel winterplezier toegewenst!

4 gedachten over “Blogberichten januari 2021

  1. Beste Eef,

    bedankt voor je blog. Heerlijk als alternatief nieuws in deze tijden van verdwazing. Vandaag een artikel in Trouw over de funeste Bossenstrategie van de minister. Je wordt nog genoemd! Er is blijkbaar een vergadering van de Kamercommissie daarover vandaag. Hopelijk zijn er nog mensen bij die hun gezond verstand gebruiken. Succes met je acties en we hopen dat je een paar prachtige witte winterweken hebt.
    met hartelijke groet,
    Pieter en Chiel

    Like

  2. Beste Eef, wat leuk om jou blog over de Schepping te mogen ontvangen. Het is de eerste keer en ik heb met veel belangstelling over je belevenissen gelezen. Enkele dagen geleden heb ik jou boek over de Schepping uit gelezen en weet nu alles over bijvoorbeeld het Kristalmeer, de Schapenwei, het Vaderland en het Landje van Moet. Hier kun je zien wat een goede samenwerking met de natuur opleverde. Er is veel geduld voor nodig en soms een teleurstelling maar uit eindelijk is het resultaat een prachtig en evenwichtig geheel. Ik kijk uit naar je volgende blog en wens je een prachtige wintertijd toe in de Schepping.
    Hartelijke groeten,
    Peter

    Like

  3. Hallo Eef, ik geniet altijd weer van je blogs, geven me een kijkje in een paradijs waar je alleen maar van kunt dromen: jij hebt dat werkelijkheid gemaakt, heel bijzonder. met hartelijke groet, Chiel

    Like

  4. Dag Eef,

    Hartelijk dank voor het toezenden van je nieuwe blogs. Ik had er plezier aan ze te lezen.
    De plek die je onder je hoede hebt is natuurlijk groot, maar iedereen zou wel iets kunnen herkennen in wat je deelt aan beleving. Overal kan natuur een avontuur zijn.
    Kreeg een foto, genomen in een park in Amsterdam. Foto’s uit het Noorderplantsoen in Groningen en elders uit de stad. De één ziet overzichten, avondrood, de ander bazige merels in de achtertuin, hout is vaak een foto waard, zag zelf laatst weer een mooi stoeptegeltuintje

    Groet,
    Bart

    Like

Plaats een reactie