Nieuws van Schepping

DSC05110 - kopie

Het heeft lang geduurd, maar nu is er een nieuwe aflevering van mijn Scheppingblog verschenen met twintig berichten uit de periode januari – mei 2022. Ter sprake komen onder andere muizen, kabouters, egels, wondklaver, februaristormen en de bouw van een poort met veldkeien. Ik wens je veel lees- en kijkplezier!

Een gedachte over “Nieuws van Schepping

 1. Lieve Eef,

  Dank je wel weer voor het toesturen van deze heerlijke ochtendkrant! Daar word ik heel blij van. En ja, ik kom van de zomer graag een keer een (paar) uurtje(s) helpen boompjes rooien; past prachtig in mijn fiets-kampeer-bijvriendenindetuin-vakantie plan voor komende zomer.

  Dit is mijn uitzicht vanaf mijn hoofdkussen waar ik je ochtendkrant las; twee imposante sparren en daarvoor een nieuw, jong eikje, ik zag er net al weer heel wat vogels in langskomen. Ik heb in mijn chalet 7 ramen en elk uitzicht is een schilderij op zich, in drie verschillende richtingen en heel gevarieerd. Dat voelt zo rijk!

  Gisteren trouwens, met dank aan de ter plekke fotograferende vogelaars, met blote oog twee grauwe klauwiers gespot; die wonen hier. De fotograaf was er speciaal voor gekomen. Een plek waar ik regelmatig langsfiets. Ik ga ze dus vaker zien!

  Groetjes, Heleen

  Heleen Smallegange Panoramaweg 27 P 586 6721MK Bennekom 0318 786869 06 44446510

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s