Boek Schepping en Reisdagboek Costa Rica verschenen

Beste lezer,
De lente is inmiddels in volle hevigheid losgebarsten met bloemenpracht, vogelzang en  gezoem van insecten. Schepping is weer een waar lustoord. Toch kondig ik vandaag geen nieuwe blogberichten aan. Ik heb vooral gewerkt aan de afronding van twee publicaties die ik hier onder de aandacht wil brengen.

In april 2024 is het al eerder aangekondigde boek over Schepping in druk verschenen. Het  is gebaseerd op de vijfde editie van het digitale boek ‘Schepping’ dat op deze website op de pagina met publicaties gratis kan worden gedownload.
Voor de boekuitgave is de inhoud opnieuw bewerkt, uitgebreid en professioneel opgemaakt. De voor- en achterkaft zijn hieronder weergegeven. Het boek is verschenen als gemeenschappelijke uitgave van Stichting Het Drentse Landschap en Koninklijke Van Gorcum in Assen. Het  telt 240 pagina’s, kost 25 euro, en is te koop via de webwinkel van Het Drentse Landschap: http://www.drentslandschap.nl/winkel/schepping. Het is ook verkrijgbaar in de boekhandel.
De gedrukte versie kan niet worden gedownload.

omslag boek - kopie

Daarnaast heb ik onlangs op deze website een digitaal reisdagboek gepubliceerd van een natuurreis die ik in februari 2024 met Marian van Zijderveld heb gemaakt door Costa Rica en die op ons veel indruk heeft gemaakt. Tijdens de reis hielden we via whatsapp een dagboek bij om het thuisfront te informeren over onze belevenissen. Na terugkeer zijn deze aantekeningen verder uitgewerkt en samen met een groot aantal foto’s van eigen makelij gebundeld in een digitaal reisdagboek van 187 pagina’s . De titel van het boek, ‘Pura Vida’ verwijst naar het motto van Costa Rica dat je daar overal tegenkomt.
Het boek is niet in druk verschenen en kan kosteloos worden gedownload via de link op de pagina ‘Reisverslag Costa Rica 2024’.

Ik wens je veel kijk- en leesplezier!

Eef

Costa Rica voorkaft - klein Costa Rica achterkaft - klein

Plaats een reactie