Een gedachte over “Zomerblog

  1. Hoi Eef, in de trein, terug naar Bennekom, je blogs zitten lezen. Leuk!! Is er enig verband tussen de Blauwe Knoop en de spreekwoordelijke blauwe knoop waar je je kennelijk niet mee verbonden voelt?? Wat een geweldige foto; die jonge bunzinkjes. En die ongelooflijke luchten. Ja, ik heb van de zomer ook wel ‘s nachts ademloos naar prachtige luchten liggen kijken vanaf mijn buiten-bed. Maar mijn perspectief was nooit zo weids als vanaf jouw berg en nu in Bennekom ook een stuk beperkter dan in Katlijk uitkijkend over de weilanden achter de boerderij. Maar de innerlijke foto’s heb ik bewaard en enkele heb ik ook digitaal opgeslagen.
    Heleen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s