Nazomer, tijd van inkeer

DSC06198 - kopie

De herfst is voor mij altijd een drukke tijd. Gelukkig met heel veel struinen in bos en veld, op zoek naar paddenstoelen. Daardoor lig ik achter met mijn blog. Deze aflevering bestrijkt de periode van 10 augustus tot en met 30 september; de nazomer die volgens de Chinese traditie een eigen seizoen vormt. Er zijn 12 nieuwe bijdragen met 40 foto’s, over onder andere reuzenprei, vliegenvangers, ongelukkige kuikens, frambozen, parnassia en roze wolken.
Ik wens je veel lees- en kijkplezier.

Een gedachte over “Nazomer, tijd van inkeer

  1. Beste Eef, wat heb ik genoten van je prachtige nazomer verhaal over Schepping. Zeer interessant vond ik jou uitleg over Parnassia. Vele jaren geleden heb ik dit plantje voor het eerst gezien, samen met mijn vader, tijdens een wandeling in de Voornese Duinen. Mijn vader heeft toen in een stuk essenhout de naam uitgebeiteld van dit mooie plantje. Het houten bord hangt nog steeds aan ons tuinhuis. Dit blog was echt een topper. Bedankt Eef.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s