Schepping in de late herfst en de winter

1. 2022-10-01. Inleiding

Op de Blog pagina in zevenmijlslaarzen impressies uit de periode november 2022 tot maart 2023 in 17 berichten en 35 foto’s. Speciale aandacht voor herfstbladeren, bloembollen, salamanders, groenlingen, ijs en sneeuw. Veel kijk- en leesplezier!

Eef

Een gedachte over “Schepping in de late herfst en de winter

  1. Dank weer voor je blogs, waarin je dromen en belevenissen deelt, maar ook veel wetenswaardigheden. Hopelijk vinden ook veel tuinliefhebbers je blog en ontdekken ze zelf hoe heerlijk zelfstandig en gifvrij veel bolgewasjes, soms met een klein duwtje in de rug, zich in hun tuin kunnen vermeerderen. Denk dat de insekten ‘t met me eens zijn, die weten de bloempjes snel te vinden, bij jou oa de krokussen, zag ik ( ‘… de natuur werkt gratis!’ … tijdloos ☺️)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s